vineri, 21 noiembrie 2008

la razboi, inainte!

daca nu as avea sentimente, as fi cea mai inteligenta femeie. iar daca nu as gandi as fi o iubita perfecta, le-as pune TOT pe tava tuturor si probabil as suferi si as fi dezamagita permanent. si m-as intoarce la necesitatea de a gandi.
de departe deci, e preferabil sa rationezi macar din cand in cand, cu toate ca ''playing stupid'' e o cale din ce in ce mai frecventa de a aborda multumitor anumite situatii.
in contextul actual al derularii unui aprig si necrutator razboi intre sexe, fiecare se descurca cum stie si cum poate, se ajuta sau nu de experientele lor sau ale altora, se ghideaza dupa reguli scrise sau nescrise, se arunca sau sunt prudenti, intrepretand tot dincolo de cuvinte sau fapte ...sau lasandu-se purtati de porniri de natura fie erotica, fie emotionala, care in cel mai fericit caz converg spre aceeasi persoana.
dar sa revenim la interbarea: care pe care? cine castiga si cine pierde... daca tot e un razboi!? ei bine, in felul asta o sa sfarsim in orgolii absurde si o sa zambim amar mai tarziu cand vom realiza ca in loc sa ne bucuram de viata, noi am stat sa calculam miscari precise si lovituri artistic date sub centura partenerului, doar de dragul unei inselatoare victorii. afara doar daca placerea nu e razboiul in sine:)
nu sunt nimic din ce ar putea fi un bun jucator pe aceasta piata, sunt cand slaba, cand puternica, cand dominatoare si rea, cand supusa si ascultatoare. gandesc din pacate, dar asta ma ajuta din fericire, uneori simt cum sentimentele ma incurca, dar altfel cine as fi, ce as fi? probabil nu as mai fi om, ci un biet mecanism programat pentru un razboi in care nu cred.
ma definesc prin ei, cei din jurul meu si nu vreau sa iau parte la razboaie, ci sa traiesc senzatii, emotii, sa ma bucur atat cat pot de ele si chiar sa sufar. de multe ori zece satisfactii ordinare nu fac cat o tristete profunda, extraordinara.

Niciun comentariu:

Pagini